Vinter i Nesfjellet

Nesfjellet har masse å by på om vinteren

6 heiser og 14 nedfarter

Nesfjellet Alpin har i dag 6 heiser og 14 nedfarter, ski- og snowboardpark, flombelyste nedfarter med kveldskjøring og alt du ellers kunne ønske deg av et moderne alpinanlegg. Bunnstasjonen ligger ca 730 m.o.h. og toppstasjonen til Panorama heisen på ca. 1115 m.o.h.

Nesfjellet Alpin

Syningen (blå og svart)

150 km preparerte langrennsløyper

En komfortabel 8-seters stolheis tar deg raskt til toppstasjonen 1068 m.o.h. – det perfekte utgangspunktet for en herlig tur innover fjellheimen på 150 km preparerte langrennsløyper! Løypenettet er også tilknyttet Eventyrløypa som går gjennom Hallingdalsfjellene, fra Norefjell til Ustaoset. 

Bare ti minutters kjøring fra Nesfjellet Vest, ligger Nystølkroken, med et av landets beste langrennsterreng, enten du søker lunt terreng under tregrensen eller storslått høyfjellsnatur opp mot 1300 moh.

For kortere turer blir det også kjørt opp flere kilometer med skiløyper på golfbanen, og Golfkaféen som holder åpent hele vinteren er et godt utgangspunkt for turen.

Alt du trenger for å bli god

Nesfjellet har egen skibutikk der du kan kjøpe eller leie alle typer ski, -klær og -utstyr for alpint, carving, jibbing og snowboard. Her får du også preparert skiene dine slik proffene gjør og kan ta timer for å lære mer, enten du akkurat har begynt, vil lære noe nytt eller bare bli enda bedre.

Se og bli sett på Skistua

Det er på Skistua vi møtes gjennom vinteren, enten det er for å ta en matbit mellom nedfartene, et bedre måltid med familie og venner, eller for å bli med på quiz, musikk-bingo, gourmet-kveld eller et av mange andre events som arrangeres i høysesongen.

Fire flombelyste nedfarter

To kvelder i uka frem til 1. april kan du kjøre i tre flombelyste nedfarter pluss Parken. Og det beste av alt: Det er inkludert i dagskortet eller du kan kjøpe eget heiskort bare for kveldskjøring.

Eget område for barna

På Nesfjellet har vi fokus på barna, som trygt kan utfolde seg i sitt eget område med to grønne nedfarter, to skiheiser, en stor og bred nybegynnerløype og en liten «triksepark» med enkle og morsomme parkelementer.